POZIV turističkim dionicima za sudjelovanje na radionici „Izrada brand strategije Moslavine“

 

Dana 23. ožujka, od 10:30 sati u Kino sali  (Trg Čazmanskog kaptola 13, Čazma), održati će se radionica za izradu brand strategije Moslavine. Pozivamo zainteresirane turističke dionike s područja grada Čazme da se uključe u radionicu i svojim sugestijama doprinesu izradi brand strategije.

Kako je broj sudionika ograničen, molimo zainteresirane da se prijave putem e-maila ili telefona u ured Turističke zajednice grada Čazme: tzc@email.t-com.hr 043/772-086 ili 099/ 2772 086.

 

Radionicu provodi Studio SIZE – izrađivač brand strategije.

 

Dnevni red radionice:

1) Uvod u projekt (općenito o brendiranju i ciljevi projekta) – 30 min

2) Brendiranje Moslavine (diskusija sa sudionicima o prepoznatljivosti Moslavine) – 1h

3) Mapiranje turističkih potencijala (diskusija o potrebama turističkih dionika) – 30 min

 

O projektu:

Izgradnjom identiteta jača se prepoznatljivost područja i turističke ponude te se u konačnici podiže kvaliteta života svih stanovnika tog područja. Brand strategija Moslavine prati inicijativu projektnog udruživanja turističkih zajednica regije. LAG Moslavina, u suradnji s lokalnim jedinicama i turističkim zajednicama želi stvoriti regionalnu turističku ponudu koja će objedinjavati sve što ima predznak moslavačko u jedinstvenu i prepoznatljivu turističku destinaciju. Radionice s turističkim dionicima održati će se u svakom gradu Moslavine.

LAG Moslavina provodi međuteritorijalni projekt suradnje pod nazivom „Turizmom razvijamo područje“. Projekt provodi 6 partnera, kontinentalnih LAG-ova, u kojem je LAG „Moslavina“ glavni partner, a provedbom aktivnosti nastojat će se izdvojiti i definirati najvažnije turističke atrakcije područja LAG-ova partnera, osmisliti način njihove promocije, te potaknuti lokalne dionike na sudjelovanje u promociji i prezentaciji područja u cilju što bolje marketinške komunikacije usmjerene prema potencijalnim posjetiteljima.

 

Poziv-na-radionicu-izrada-brand-strategije-Moslavine.pdf